Wulpdal

Vanaf het voorjaar 2018 verrijzen 167 luxe vakantiewoningen op het nieuw te bouwen Vakantiepark Wulpdal in Sint-Maartensdijk. De gemeenteraad heeft groen licht gegeven voor de plannen van een eigentijds vakantiepark op Tholen.

Roompot Vakanties is enthousiast over het plan. Daarom gaat de projectontwikkelaar de komende tijd de plannen verder inkleuren. Er zijn gesprekken en intenties uitgesproken en getekend met Roompot Vakanties, zij zal haar expertise als verhuurder inbrengen en na realisatie door de ontwikkelaar de verhuur op zich nemen.

De eerste bouwfase van het in totaal 10 hectare grote terrein biedt plaats aan 63 woningen en een groot centrumgebouw. Na de aanleg van de infrastructuur op het park wordt de eerste modelwoning naar verwachting september/oktober dit jaar nog geplaatst. Het vakantiepark Wulpdal is prachtig gelegen aan de rand van het Nationaal Park Oosterschelde. Naast gezinnen met jonge kinderen is het park met luxe recreatiewoningen bij uitstek geschikt voor mensen die de rust en ruimte opzoeken. Ook is het een prima uitvalsbasis voor duikers.

Het nieuwe vakantiepark geeft een flinke impuls aan de economie in Sint-Maartensdijk. Als het park volledig gereed is, biedt het werk aan zo’n 25 tot 30 mensen. De plannen voor het vakantiepark sluiten prima aan bij de identiteit van Tholen. Zo worden de woningen opgetrokken in een typisch Thoolse bouwstijl en worden er tal van duurzame voorzieningen op het park gerealiseerd. Er komt een ruim opgezet centrumgebouw met tal van faciliteiten zoals een kapsalon, fysiotherapie en fitness. Ook wordt er uitgebreid ruimte gemaakt voor speeltoestellen. Daarnaast komt er een kwaliteitsrestaurant waar ook mensen van buiten het park gebruik van kunnen maken.